Vi har modet att förnya auktionsmarknaden.

Vår grundidé; att låta begagnade kvalitetsmaskiner fylla nya behov

Maskiner, nyttofordon och verktyg ses ofta som produktkategorier inom den linjära ekonomin; de tillverkas, används ett tag och hamnar sedan i förvaring för att till slut kasseras. Vi på Maskinera vill förändra det tankesättet. Kvalitetsmaskiner konstrueras för att hålla i många år och kan enkelt cirkuleras. När en ägare inte längre har behov av en maskin kan nästa ägare ta över. Och nästa. Och nästa. Och nästa. Och ibland även nästa.

En marknadsplats som får snurr på den svenska maskinflottan

Grunden till maskinera bygger på expertis och nyfikenhet kring maskiner och kvalitet. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Varje Maskinera-annons gör skillnad

En nollställd distansmätare, motorgaranti, skyddsplast på displayen och doften av nytt. Vi vet – det är härligt. Men i en tid när nya maskiner blir alltmer lättillgängliga så är vår roll att stå för ett mer hållbart handlande viktigare än någonsin. Vi väljer kompletta servicehandböcker och känslan av att kunna göra en bra deal framför att köpa nytt!
När du använder, underhåller och servar dina maskiner så maximeras din investering, både sett till andrahandsvärdet och klimatavtrycket.

Vi bygger en engagerad community

Vi bygger en engagerad community

Vi vet att kunskap och förtroende är avgörande faktorer när man bygger långsiktiga relationer. Vår målsättning är att alla som kommer i kontakt med oss ska använda våra tjänster igen. Både som köpare och säljare. Därför möter vi alla med samma entusiasm, samma nyfikenhet och samma engagemang. Det är vi tillsammans som bygger en cirkulär maskin-community. Ju fler vi blir, desto bättre för alla!

Jobba hos oss på Maskinera

Vi är små nog att kunna vara personliga, men stora nog att göra skillnad.

Våra maskinmäklare hjälper dig hela vägen

“Miljövänligt och motorstarkt behöver inte vara motsatser när du handlar begagnat.”

Johan Toresson

Våra maskinmäklare hjälper dig hela vägen

Filip Multan

Maskinmäklare

073 097 39 78

filip.multan@maskinera.se

Våra maskinmäklare hjälper dig hela vägen

Johan Toresson

Maskinmäklare

076 837 15 94

johan.toresson@maskinera.se

Våra maskinmäklare hjälper dig hela vägen

Max Wedsjö

Maskinmäklare

070 862 47 47

max.wedsjo@maskinera.se

Därför ska du välja Maskinera